Ekonomi

Ekonomi är ett vanligt ämne som kan skapa stora konfliker. Anledningen till att man inte är överens om ekonomin kan vara olika. Det kan också vara så att ena parten plötsligt blivit arbetslös och känner att den inte bidrar på samma sätt till hushållets ekonomi. Ett annat exempel är arv, detta så konfliktfyllda ämne. När man pratar arv brukar man tänka på eventuella konflikter med släktingar, men det kan skapa problem även inom ett förhållande.

Parterapiforum.com

På parterapiforum.com hittar du information inom parterapi för relationer som av någon anledning är lite på glid. Hoppas du hittar något som kan hjälpa dig och din partner att komma vidare eller få en bättre relation.

Ställ en fråga


 


KBT Stockholm
KBT Västerås

Akut hjälp vid otrohet?

En avslöjand otrohet skapar ofta ett akut behov av hjälp i relationen. Om du bor långt från en mottagning eller svårt att få tid på en lokal mottagning kan du få akut hjälp genom videosamtal. Här kan du klicka dig vidare för hjälp online med parterapi.

 

För dig i Stockholm

Här har vi listat resurser för dig som finns i Stockholm med närområde. Inom relationsarbete kan det vara behjälpligt med ordinär parterapi eller hjälp av sexologi i enskilda samtal eller som par.

Sexolog Stockholm