Relationsproblem

Relationsproblem är ett laddat ord eftersom det innebär att man har problem i relationen. Man kan säga att det är ett samlingsbegrepp eftersom flera olika problem kan ingå i ett relationsproblem. Två vanliga områden som ofta dyker upp är ekonomi och sexlivet. De är båda ganska centrala och därför är det viktigt att de båda fungerar. De ska dessutom fungera så båda i förhållandet känner sig nöjda med det. Det behövs inte så stora avvikelser innan konflikter kan uppstå som inte helt sällan drar med sig andra områden som exempelvis problem att kommunicera.

Just nu arbetar vi med denna sida. Här kan du just nu enbart läsa mer om området ekonomi.

Parterapiforum.com

På parterapiforum.com hittar du information inom parterapi för relationer som av någon anledning är lite på glid. Hoppas du hittar något som kan hjälpa dig och din partner att komma vidare eller få en bättre relation.

Ställ en fråga


 


KBT Stockholm
KBT Västerås

Akut hjälp vid otrohet?

En avslöjand otrohet skapar ofta ett akut behov av hjälp i relationen. Om du bor långt från en mottagning eller svårt att få tid på en lokal mottagning kan du få akut hjälp genom videosamtal. Här kan du klicka dig vidare för hjälp online med parterapi.

 

Extra resurser

Här har vi listat resurser för dig som vill ha mer information.

KBT Örebro